september 2012

16.09.2012

Da var den nye headeren på plass. Ble ikke så fornøyd, men den var i det minste bedre enn den forrige! Den forrige var jo så hauggammal at det skulle ikke vært lov! 
Er ganske trøtt nå, stå tror jeg legger meg nedpå og ser en film eller noe i den duren!

Var litt vanskelig å få den slik jeg ønsket, gikk litt frem og tilbake med ting og tang, men slik ble resultatet! Får prøve meg på flere når jeg har fått tatt bilder i studio igjen! 
Hva syns du? Ok?


 

Jobber med saken

Sa for lenge siden at jeg skulle lage en ny header... Ble aldri gjort, så idag(!!!) skal jeg gjøre det! Håper det går bedre denne gangen, enn forrige gang jeg prøvde!
Så... Jeg jobber med saken... Bruker sikkert bildene fra i går, ettersom de er de nyeste! 15.09.2012Tubetopp fra BikBok, Bukse og tanktopp fra Monki! 

 

07.09.2012

Hejhå. Ja, så var jeg her igjen.

Nå har min gode venn Thomas plaget meg med å fortelle meg hvor dårlig jeg er til å blogge, så da måtte jeg bare fikse på det.
De siste ukene/dagene (usikker) har det gått i skole, veldig greie dager i grunn, er storfornøyd med klassen! Super gjeng. Trodde aldri jeg kom til å bli vant til alt det nye som følger med skolestart, men nå, tja, er jeg for så vidt blitt passe vant til det, og syns det er greit kjekt på skolen! Selvfølgelig kjekkere med helg, men tror poenget mitt kommer frem uansett.. 
Akkurat nå sitter jeg og koser meg gløgg ihjel med Harry Potter - Chamber of Secrets, en bolle med chips og COLA... Har tenkt på Harry Potter, Ninja Turtles og Svampebob i hele dag, måtte slå til med én av tingene! HEH!

Happehtime! FØLER MEG SLIK I DAG!
 (fornøyd nå THOMAS?) 
det er nå i allefall jeg! wiho