juli 2012

Nettcafé

Nå sitter meg og Celine på nettcafé her i Farsund.. Koselig liten plass, har bestilt oss en kakao, og så skal vi sjekke opp i plasser å overnatte når vi skal til Sverige neste uke! Blir nok ikke noen aktivitet her på bloggen på en stund, er ikke nett i hytten vi bor i, så det blir veldig sjeldent blogging når jeg er her! 

Snakkes! 

Flink.. Nei

Ja, så var det jeg som skulle rydde rommet og pakke og alt! Endte opp med å fyre i gang sjokoladefontenen, og spise sjokolade og frukt - flink! Holder på å legge frem det jeg skal ha med meg nå, trøtt som jeg er, ehe! Men før jeg begynner for fullt med å pakke, så må jeg vaske sjokoladefontenen, jaja, latheten slår tilbake! I morgen blir jeg nødt til å sy litt, skal sy en vest og en genser, muligens en shorts også! Masse å gjøre, før jeg reiser med denne skjønningen her : 

Dagens antrekk og mobilblogging

Kom nettopp hjem! Har vært i byn hos mamma og hentet ting jeg skal ha med til Farsund! Reiser lørdag eller søndag, med Celine! Nå tenkte jeg å ta en ryddings på rommet mitt sånn at det er gjort!

Veldig dårlig bilde i dag også, mobil bilder er fint da! Men nå får jeg ta til å begynne å rydde, ser ut som om rommet mitt har blitt bombet.....

Noen Innkjøp!

Da hadde jeg endelig fått tatt noen bilder av innkjøpene, eller, jeg tok ikke bilder av alt, men dagens antrekk - som var nytt alt sammen, og så en bukse jeg har kjøpt (elsker den).. Jeg skal ta bilder av resten en annen dag, når jeg har tid, akkurat nå skal jeg bort å bake sjokoladeboller, med Celine, så jeg må gå!
Må dessverre advare om at bildene er skikkelig dårlig i og med at jeg ikke er på min egen pc, så jeg får ikke redigert de, og jeg prøvde å gjøre det litt raskt så de ble litt skurrete! (ikke så lett å ta bilde av seg selv).. Ignorer min merkelige fot på siste bilde! .... Står litt i pissevinkel!

Lang dag

Kom nettopp hjem fra shopping spree med Anne Marie!
Har kjøpt masse nytt, kjempe fornøyd med innkjøpet! Senere skal vi ut å handle inn til å bake Soloboller, nam! Kan kanskje ta noen bilder av innkjøpene senere? Var på Venezia i dag, verdens beste rundstykker og pizza, ÅH. Men vi snakkes i alle fall, skal som sagt prøve å få tatt bildene i løpet av kvelden eller morgendagen!

 
Tilfeldig gammelt bilde, fordi jeg savner det blonde håret mitt!

Update necessary!

I og med at det er så lenge siden sist, tenkte jeg at en oppdatering var en grei ting å begynne med! I det siste har jeg : 

1. Blitt ferdig med ungdomsskolen. (endelig)
2. Kommet inn på skolen og linjen jeg ville!
3. Klippet av 15cm av håret mitt! 
4. Fylt 16 år.
5. Pusset opp rommet mitt! 

Ja, det er jo litt av det som har skjedd i det siste, tydelig, ikke noe spennende i det heletatt, bare normale ting! SÅ..

 Sweet-16-in-nyc_largeJadda! (Fordi jeg er tom for bilder og klokken er 6 om morningen)... Men det passer jo LITT inn her da, i og med at jeg skrev jeg fylte 16! (Smart)... ♥

Lenge siden, jeg vet!

Ja, nå er det utrolig lenge siden sist. Forrige post var vel i mai en gang. Jeg aner ikke hvorfor jeg i dag, bestemte meg for å skrive et innlegg, antageligvis fordi jeg ikke har spesielt mye å gjøre på i dag. Men jeg har faktisk savnet å blogge litt. Har lyst å begynne på'an igjen, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få det til, for ikke å snakke om hva jeg skal blogge om! Hjelp? 

 
God sommer forresten! ♥