mai 2012

This is me

♥ MY INNER SELF ♥

Photoshoot med Vader

Var å babet meg sammen med Vader her.. Syns det ble mangen fine bilder av det.

Image and video hosting by TinyPic

21.05.2012

Dagen i dag, burde egentlig gått til å øve på matteeksamen, men i steden gikk den i kino og kos på byen med skjønneste Celine! Veldig koselig, vi så en film som het The Raven, syns den var veldig bra, er nok ikke for alle, men etter min smak på film, var den veldig god! Akkurat nå, sitter jeg og prøver å øve, men det eneste jeg har lyst til nå, er å brenne matteboken... Tror jeg burde legge meg, egentlig. Så får det rett og slett gå som det går i morgen, haha... Noen andre som kom opp i matte?
Makeup look

I dag gikk det i en fin gullfarge over hele øyelokket, og over en brun/kobber aktig farge. Fargene ble veldig dårlig når jeg tok bildet, så derfor redigerte jeg bildene. Ville ikke synes uansett! 
Nå sitter jeg her og lurer på om jeg skal hoppe inn i jogge dressen og slapp'an, blir vel til at jeg gjør det etterhvert uansett!  

Dagens antrekk

Kjole/Indiska - Strikkegenser/Kappahl - Veske/Vintage - Hodebånd/Vintage 

Hva syns du?

Modern Family

Elsker denne serien! Nå har jeg krøllet meg inn et teppe og ser på denne herlige serien! Har vært syk lenge nå, så håper jeg er friskere i morgen, så jeg får nyte dagen!
Hva syns du om denne serien, har du sett den?

Ukens Favoritter - Sanger

   

Den siste her, er nok den jeg liker best altså, helt herlig. Det er helt sikkert mange fler sanger som er favoritter, men jeg orket ikke å finne flere i dag!
Lurte på å fortsette med ukens favoritter, innenfor forskjellige kategorier. Som for eksempel sanger, bilder, klær osv. Høres det bra ut?

INSPO : STYLEVeldig varierende stil her, mye fint som jeg gjerne ville hatt i klesskapet. Problemet mitt er at jeg har masse klær i klesskapet jeg bare ønsker jeg turde å gå med, men dessverre er det ikke alltid sånn at man har selvtilliten til å gjøre enkelte ting, selv om det er så enkelt som å gå med et klesplagg som skiller seg littegrann ut. Nå for tiden driver jeg å leiter etter noe å kalle "min stil", har jeg egentlig noen spesiell stil? Selv føler jeg at jeg liker nesten alt, kan gå i fra chill ,rocka og søt til klassisk, vanskelig å helt finne ut hva man liker mest av alt. Og i tillegg så ligger det jo noe i det å finne den stilen som passer deg best. Ahh, så vanskelig det skal være! .... Kanskje jeg skal legge ut litt bilder av klær jeg går med, og få hjelp til hva som passer meg best?

 

Fint

Arh, livet er så fint nå, feber og kjempe sår hals - herlig.... -.-
Heldigvis har feberen roet seg nå da, så jeg satser på at den er vekke i morgen! Nå skal jeg nyte noen episoder med The Vampire Diaries i verdens beste seng og bare fortsette sånn som jeg har gjort i hele dag ( ligge på sengen )... I morgen får jeg besøk av Elin Maria, vi skal ha paranormal activity maraton, badass (neida,joda)..


HEIIIDSSSS
 

INSPO : HAIR


Aah, har såå lyst å dip dye håret mitt, men vet ikke om jeg tør, får se, kanskje jeg gjør det en dag! ♥

Cool

Tenkte bare å fortelle at bildene på bloggen, kommer til å se litt rotete ut i og med at det er en annen størrelse på innleggsrutene, og bildene mine alltid har vært i 800px, nå må jeg sikkert ha dem ned i 500-600px.  
//WeHeartit
Mye av tiden min går til å se på bilder med forskjellige makeup looks på for eksempel Weheartit eller videoer på youtube.
Det var egentlig ikke noe poeng i dette innlegget! Men bare sånn til opplysning - så kommer det til å være litt sånne usaklige bilder av sminke osv.
når jeg selv ikke har noen bilder å dele!  Men nå avslutter vi dette innlegget, sånn siden det er uten noen som helst mening..... 

 

10.05.2012

I dag har mamma bursdag, så da ville jeg bare si GRATULERER med dagen til verdens beste mamma! Vi har kost oss masse med pizza og besøk av brødrene! Nå blir det snart is og bær! ♥

Skjønneste mamms!

 

Nytt design

Heisann, da har jeg lagt inn et nytt design, veldig fornøyd. Dette er det denne bloggeren HER som har laget. - Hva syns du? 

Bare et lite inspirasjonsbilde, hadde ikke noen bilder nå. Tenkte jeg skulle lage et innlegg med inspirasjonsbilder en dag. Får se!