mars 2012

01.apr.2012

Har vært på koselig besøk hos skjønningen Celine, sammen med Anne Marie og Sofie! Vi så film, slappet, spiste pizza, og gikk på tur på butikken, noe som ikke var fullt så kjekt, i og med at jeg gikk i en strikkegenser og strømpebukse uten jakke, for det var ikke så veldig kaldt når vi kom ut, men det endte i snøstorm og jeg ble kliss klass og kald, olykke! Dette fulgte også da med allergi anfall når vi kom i hus igjen, fordi jeg søkte varmen hos en kattepus jeg ikke tålte særlig bra! ♥ Tommel opp for lykken min! 
I morgen får jeg besøk av Simon i think, vi skal game and stuff.. Kult, snakkes!


Fordi jeg nå ser ut som en sjøløve med krøller :-) 

Videoblogg - Rommet mitt

Heisann! Tenkte jeg skulle forsøke å lage en video av rommet mitt, første gang jeg har gjort det så -BeNice-.. Det   ble veldig mørkt på videoen, så jeg skal forsøke igjen en annen gang når det er lysere, og rommet er helt ferdig!   

Hva syns du om rommet? ♥

Kosedag med verdens beste

Heihå! 
Dagen i dag har vært utrolig koselig! Fikk besøk av to søte jenter som fikk se det ny oppussede rommet mitt for første gang, etterfulgt av en tur ut på byen.. Der vi skulle spise, men til slutt fant ut av at vi skulle dra på danmarksplass, siden det var så fullt overalt! Var kjempe koselig, spiste på en søt liten peppes, litt langt i fra alt, hehe, før det bar på butikken, der vi endte opp med MASSE frukt og sjokolade! Så ble det kos på mitt nye rom, med frukt dyppet i smeltet sjokolade, virkelig himmelsk må jeg si.. Nå har jentene dratt hjem, og jeg ligger igjen på sengen, stappet og kvalm, med en liten pusekatt på sengekanten! 
Tenkte jeg kunne tatt noen bilder av det nye rommet i morgen, begynner å bli ganske fornøyd nå! ♥ loveit 

One of these nights

Tja, hva kan man si? 
Tror de fleste har hatt en av de nettene, der du bare ligger der, ser i taket, snur deg, om igjen og om igjen i håp om å få sove.. Jeg vet i alle fall hvordan det er..

Jeg....Vil.....Sove.... NÅ!  Kan det være såå sinnsykt vanskelig?

Noen gang hatt en av de nettene? 

CupcakeYou Could Be Happy....


... but you weren't happy the day I watched you go

love this! 

KONY 2012

Utrolig rørende film.. Ble rett ut ganske paff når jeg så denne her, og jeg må si jeg syns det er verdt de 30 minuttene man bruker på å se den.. Jeg så den 2 ganger selv.. Og jeg tror jeg skal skaffe meg noen armbånd, t-skjorter osv. Syns det er så fantastisk bra at den har klart å gå ifra rundt 8000 visninger i går til 7 000 000 i dag..
Helt seriøst, se den! Den er virkelig verdt 30 min av dagen.. ♥ 

Nattis

Sent å lalle nå, I Know! Men får vel nyte siste del av vinterferien så godt jeg kan! Har nå hatt en koselig dag i dag! Inneholdt jordbær, sjokoladefondue, is, veeldig godt mat og ja.. en ekstrem krampe som førte til hyperventilering og litt sånn smerte, men ja, alt i alt - en fin dag! Ikke noe nytt.


Sminkefritt tryne og sånt, satser på at dere bryr dere like lite som meg om det!

Sanger

 

 

 

 

Aah, som jeg digger denne sangen, det er ikke så lenge siden jeg så filmen "Burlesque" første gang... Og har ikke blitt lei noen av sangen i den filmen enda. Har også leitet etter Burlesque kurs her i Bergen.. Syns den typen dans er stilig og har likt det siden jeg først så det, og etter jeg så denne filmen, likte jeg det bare mer! 
De fleste sangene er ganske rolige sanger, som jeg syns er deilig å sove til ♥♥ Lenge leve sovedyr! ♥♥

I've Got An Angel

En av favorittene mine, den er gammel, men uansett... Utrolig avslappende og behagelig å høre på ♥ 
Skal legge ut en liste senere med noen av sangene jeg hører på for tiden! Eller de rolige sangene jeg hører på da!