februar 2012

22.feb.2012

Heiå, da var jeg her igjen, foran pc-skjermen, på blogg.no. Sånn mest fordi jeg ikke har noe særlig å gjøre akkurat nå.
Og fordi det var litt lenge siden sist! Skal snart møte Celine, så drar vi til åsane, vet ikke hva vi finner på, skal levere et brev, det er det eneste jeg vet så langt. Tar oss kanskje en kebab, haha... Cool story? I knøw!
Så ja, det skal jeg today. Har vært hjemme idag , og da så jeg en film jeg har hatt lyst å se en stund, har hatt lyst å se den badly også! Og det var altså "The Woman In Black".. Ganske spennende film, er verdt å se for de som liker skrekkfilmer sånn som meg! Men nå drar meg og Celine, så vi får snakkes!Slapp dag

Halloen, har vært syk i dag, bare lagt på sofaen og sett på film spilt endel red dead redemption! Etter å ha drømt meg litt vekk i charlie og sjokoladefabrikken, fikk jeg dødslyst på noe snop.. Is, sjokolade og i grunn mye annet, så klarte jeg å dra meg selv ut på den daglige turen med bollen (og Celine da), og vi endte opp på Rema1000. Hvor jeg endte opp med min ¡All time favourite ice cream, "dream-mint og sjokolade"! Endte også opp med jordbær som senere ble dyppet i sjokoladefondue som Celine tok med bort til meg! Fikk oss en god latter med alt sølet som hørte med i dyppingen! :)

Nå slappes det godt av her i sofaen igjen sammen med en sovende bolle, et glass cola og is... Her skal det games videre utover! I <3 red dead redemption :))

Så valgte vi to fine bilder av en bolle med sovesveis og et bilde av meg selv der jeg som vanlig tar meg sykt "godt" ut. Jeg valgte dette fordi jeg så mer ut som et vanlig piggsvin, enn sånn jeg ser ut akkurat nå/et flatt piggsvin! (we all know that's not right, ain't supposed to look like that)! Til mitt forsvar, jeg er syk, har lov til å se litt jævlig ut! Snakkes før maset mitt tar helt av! ;))

13.feb.2012

Da satt jeg her igjen da.. Etter ca. 1 times tur med Bollen. Skal sette på litt 90210, som vanlig.. Så vi snakkes!Satt og så igjennom gamle bilder i sted, fant dette fra sommeren på Røros! Savner det masse, savner også kreket på bildet her! ♥ Gleder meg til sommer og sol, er iskaldt og is på bakken ute nå.. Æsj..

Noen andre som ser fram til sommeren nå? ♥ Eller i det minste til våren kommer, når is og kulde forsvinner! 

12.feb.2012

Hey.. Tenkte bare å titte innom bloggen en tur før det blir lallings på meg. 
Har gått tur med Bollen i dag, som jeg nevnte tidligere, og så har jeg badet hun og pusset tennene hennes, så nå er hun ren og pen.. Lukter godt til en forandring! Jeg sitter bare å slapper av før skolen i morgen, med litt 90210 ♥ Og lillegull ligger og snorker ved siden av meg, som hun vanligvis pleier å gjøre. Er stuptrøtt nå, gleder meg til å sove!Headeren jeg lagde til Pia! Trykk på bildet for å komme til Pia sin blogg! ♥

Morsdag

Halloen! 
 I dag er det jo morsdag, som de fleste helt sikkert er klar over. Så jeg vil bare hilse min mamma og si - Gratulerer sååå masse med morsdagen! Jeg håper du får en strålende dag og at du er klar over at du er den beste mammaen i verden og at du betyr såå mye for meg! Kan fortelle alt til deg og det gjør jeg også! Super glad i deg! ♥
Verdens fineste mamma ♥

God natt da

Sitter nå og ser på en av mine favoritter, "the notebook". Absolutt en av de søteste filmene som finnes! Og at Ryan Gosling er med, gjør jo absolutt ingenting det heller! Haha!

Det nederste bildet her, er bare så søtt! Tror alle som har sett "the notebook" skjønner hva de mener med det som står! God natt ;)

Red Sting


Omnom ♥

Rommet mitt i bilder

Ja.. Der var da rommet mitt, med små markerte viktigheter i rommet (haha).. Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på, ta en tur med bollen, sette på en av de markerte "ringenes herre", neh jeg vet ikke! ♥

 ++ hvis du kommer innpå bloggen igjennom link... trykk heller HER! Hvis ikke ser det så sløkket ut uten det ordentlige designet!

Jentekos

Heei! Mobilblogging er snasent!!! Akkurat nå sitter jeg og nyter et glass cola, etter en finfin tur i byen med jentene mine! Vi var på teater, så ulverock! Vekket barneminner kan man si! Helge Jordahl sin stemme, tror jeg dør, den er så fet!

Etter teateret dro vi på heaven café og tok oss en kakao! Hentet også en pakke jeg bestilte for to dager siden! Gikk drit fort, kjøpte ny piercing, en linseeske med bamser på og noen svarte linser! Woop...

Men da snakkes vi! For nå skal jeg se "luftslottet som sprengtes" i'm Cool!

Kino

Hei.. I dag har klassen vært på kino! Vi så den nye mission impossible, veldig spennende film, likte den! ♥ Den er verdt å se, mener jeg!  Akkurat nå er jeg bare hjemme. Bestemor skal på gjenoppbygning på Midtbygda i morgen tidlig før jeg kommer hjem fra skolen, så jeg vil være hjemme med hun i dag.

 Morgendagens planer er sykehuset. Og så langt vet jeg ikke hva ellers. Nå skal jeg vel snart bestille noe mat til meg og brødrene, men først - så må jeg ut med bollo! Hun piper på meg! SÅ, snakkes! Så får vi ta et sånt fint bilde, som jeg er heftig lei av... Fordi jeg ikke har noe annet å tilby i dag desverre..  ♥

Herlig gjensynÅåårh, hun er så deilig! Gud som jeg elsker henne! Hun har bare verdens beste hundepersonlighet, og er alltid så glad når jeg kommer hjem igjen fra mamma. Hun sitter på stumpen sin som et menneske og smiler med tennene når hun er glad. Som for eksempel når jeg kommer hjem. ♥ Blir så glad av å se henne igjen, savner hun så fælt når jeg er vekke! Nå ligger hun fint og sover ved siden av meg, lager søte snorkelyder når hun sover! 

Men nå må jeg prøve å få øvd pittelitt på matteprøven i morgen.... ♥

Hahahahaha

Tenkte å dele denne vakre videoen her.. Bare fordi Thomas ikke vil at jeg skal dele den :)  Så, here you go.

 

Dette syns jeg var litt gøy... (thomas er han som dukker opp først i videoen)... You've got some great moves altsååå!!! 

Long time no see

Ehm.. Hei!

Det var jo en stund siden sist jeg blogget nå.
Oho... Har hatt mye å tenke på i det siste, den eneste grunnen til at det ikke har vært noen spor etter meg her på bloggen. Heh!

Akkurat nå, slapper jeg bare av, tenkte å sette på 90210, har feiret min bror sin bursdag i dag, bakt kake til han og gitt han verdens kuleste gave - en pakke med tyggis, 4 q-tips, 4 antibac servietter, litt dopapir og en lapp der det stod at han ikke fikk noen annen gave enn kaken idag! Det syns jeg var en fin gave altså! Og av Petter (min andre bror), fikk han en pakke med corn flakes, en glass cola og ett kort(med litt penger) - der det sto " TJUÆ TRE, BITCH!" med en fin tegning av en pukkelrygg mann som viste finger! Vi er bare de beste hermanoene! (lolz)... 

Alt i alt, en hyggelig dag! Nå skal jeg prøve å løse Albert Einstein's gåte, før jeg ser 90210♥ Cool, snakkessss...s..s.s