januar 2012

Typisk

Selvfølgelig, når jeg er flink jente, og våkner tidlig.. Så kommer ikke bussen og jeg ender opp med å sitte en time å vente på at den forhåpentlig vis dukket opp, men neida.. Måtte vente på neste buss og komme alt for sent til skolen... Supert -.- hah! Det er jo fredag den 13. idag også, da var det ikke så rart!

Pakking

Heyo, skal snart pakke nå! Så langt har jeg funnet fram morgendagens antrekk og spilt skyrim - gjorde en stor tabbe med å fullføre en av de/det største oppdraget i spillet - drepe hoved dragen, big mistake, har ikke kommet så forferdelig langt ennå akkurat... Men, fortsatt veldig mye å gjøre i spillet  så overlever... 

Gleder meg helt sykt nå, til å reise. Tror det blir skikkelig kjekt! Desverre kunne ikke Sofie være med likevel, men hey - vi skal kose oss! ♥ Og jeg har forresten ikke internett der ute, men skal prøve å ta litt bilder, og så blogger jeg når jeg kommer hjem! Snakkes ♥

GhostDancers


/bilder fra google / redigert selv ♥            When I Dance I feel more myself then any other time of the day.. 
♥ Hva syns du? Holder på å eksprimentere her...  

Dagens foto♥ Hva syns du? 

Dreams

A dreamer is one who can only find his way by moonlight,
and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
- Oscar Wilde 

Jente ~ tur

Heisann! Har hatt besøk av jentene som kom for å planlegge Jente~tur til helgen! Gleder meg masse! Tror det blir super koselig.. Vi skal ta bussen altså i 2 og en halv time på fredag etter skolen, hytten ligger litt utenfor hardanger! Det blir meg, Celine, Anne Marie, Pia og Sofie som reiser, i hvertfall som jeg vet om så langt! ♥  
Jeg har også nå, laget verdens "most beautiful♥" kollasj evah! Og den skal dere få se faktisk!

 
"THE BOSS - MEG ofc" fra venstre : Celine - Anne Marie- Pia - Sofie! ♥ Weey! 

EDIT : om dere kommer innpå bloggen igjennom link, så trykk heller innpå HER, for å komme til bloggen, for da kommer designet opp skikkelig, isteden for sånn det blir vist her innpå!! ;-) 
 Whatcha guys think dao? 

I går !

I går, var jeg med Anne Marie - utrolig koselig! 
Det virket vel kanskje som om det var noe skikkelig spennende, kult og unormalt jeg skulle fortelle dere, i forrige innlegg.. Men det var mer det at jeg ville følge med på filmen jeg så, ( som forresten søg)... Ehm, ja. 
Anyways, det var kjempe kos! Vi lagde smoothie (som dere kanskje forsto om dere så forrige innlegg), spilte "Little Big Planet", snakket og lo til vi fikk krampe i magen. 

Senere så jeg jo altså da, "Nærkontakt", etter det så jeg "Lake House", etter det "Sweet November" og etter det "Devil Wears Prada".... JA, jeg sovnet klokken 7 idag, og ble vekket av Anne Marie som ringte klokken 1,  halv 2 ?...
Totalt ødelagt døgnrytme, rart med det at jeg klarer å komme meg opp om morningen og dra på skolen, (wtf).. 

Yeah.... 

Nærkontakt

Halloen! Nå sitter jeg her og ser på "Nærkontakt". Jeg blogger om hva som har hendt i dag, senere! Må følge med på filmen ;-)

Smakebit av neste innlegg!

Mobil blogging!

Heyy! Mobilblogging her! Sitter med Mille, som har fått snop hun stresser med å tygge for øyeblikket.. Nå skal jeg spille skyrim, og fortsette med å prøve å hjelpe klumpen min å få ned snopen, hah! Hun er litt søt altså!

Snopen som har skylden i at Mille stresser!

Og klumpen som tok pause fra stresset fordi hun så seg selv :-) snakkes!!

05.jan.2012

Nå er jeg på siste cd-en min av sesong 1 i Prison Break, er blitt så avhengi, at jeg har glemt å spille skyrim... Hallo!? Går det an... Det blir vel det helgen går ut på da, skyrim og kanskje litt mer Prison Break! Sosial helg... 
Men jeg fortsetter på Prison Break... Og wordfeud da, selvfølgelig! ♥♥ ♥ ♥

 

04.jan.2012

Halloeen! Kom hjem for ca. 1 time siden. Og nå har jeg lagd meg mat og venter på Celinemoren! Så da, setter jeg på en episode Prison Break, og spiser ^^ Blogger kanskje senere! ME PREIKAST! 
Me gusta, smiley eggs! ♥

Tilbake, etter lang pause

Hei dere! Da var jeg tilbake, det tok veldig brått slutt en periode. Var rett og slett bare lat og trøtt. Følte for å bare legge meg slakt og sove hele tiden. Men nå er jeg tilbake, nytt design og satser på at jeg skal få til å blogge mye mer. 


Akkurat nå, ligger jeg på den lille søte sofaen min, og ser på Prison Break... Blitt helt avhengi, begynte å se på det, for 1-2 dager siden, har nesten sett hele sesong 1 ferdig.. Det er spennende da! 
 Har vel egentlig ikke tatt noe særlig med bilder heller... Tror jeg.. Må grave litt på minnekortet!
Tenkte forresten å lage en videoblogg.. Vet ikke helt om hva enda, sminkevideo, "rommet mitt" video, eller noe i den duren, om du har noe forslag, så må du bare legge igjen en kommentar! ;)

 Veldig random....  Men det eneste på minnekortet!  Nattiiii! ♥♥