Blogg

23.12.2012

Da var det veldig lenge siden sist... 
Her er alle julegaver handlet, og årets store nedvask av huset er i gang. I det siste har det ikke skjedd så mye, utenom at pappa og Wenche har flyttet opp i topp etasjen og jeg bor nede i kjelleren med brødrene mine alene, huset har blitt pusset opp og ja sånne små ting. Dette skjedde jo selvfølgelig ca. en uke før jul så da blir det jo veldig stress, men altså, det går fint! Er sånt som skjer hver jul hjemme hos oss!

Vi snakkes! 

Hva jeg har gjort i det siste

 1. Spist masse pølse på Narvesen. 20 kr tilbud på pølse = 2 stk crazy marte og helene!!! 
 2. Spilt ps3.. (Alice Madness Returns, fak ye)
 3. Ikke gjort en drit.. (gjelder vel egentlig ikke, men shitau, its the truth) ..
 4. Shoppet masse (unødvendig drit).. 
 5. Hatt masse å ikke gjøre på..
 6. Tegnet! (Dragonnnnsss)
 7. Koset med Millis.... eja
 8. Hatt lættis and shit... Spesielt av Marte sin latter på kinoen... (HE-HE)
 9. Gått på kino..
 10. Blitt forelsket!!!!!!! (aaron johnson, why u no has dreads in real life!!??)  
 11. Vært med en gjeng med awesome folk!! Don, Mariot, A, Unicorn og Taco!!

 

FY........ Aaron....

Jeg må si jeg er sterkt imponert over min kreativitet i dette innlegget!!!

Drage 2Jobber med saken.. Tok sin tid med alle skjellene! :S 

Skole arbeid!

Jobbet med denne på skolen! 

Drage

dårlig iphone bilde, menmen!

16.09.2012

Da var den nye headeren på plass. Ble ikke så fornøyd, men den var i det minste bedre enn den forrige! Den forrige var jo så hauggammal at det skulle ikke vært lov! 
Er ganske trøtt nå, stå tror jeg legger meg nedpå og ser en film eller noe i den duren!

Var litt vanskelig å få den slik jeg ønsket, gikk litt frem og tilbake med ting og tang, men slik ble resultatet! Får prøve meg på flere når jeg har fått tatt bilder i studio igjen! 
Hva syns du? Ok?


 

Jobber med saken

Sa for lenge siden at jeg skulle lage en ny header... Ble aldri gjort, så idag(!!!) skal jeg gjøre det! Håper det går bedre denne gangen, enn forrige gang jeg prøvde!
Så... Jeg jobber med saken... Bruker sikkert bildene fra i går, ettersom de er de nyeste! 15.09.2012Tubetopp fra BikBok, Bukse og tanktopp fra Monki! 

 

07.09.2012

Hejhå. Ja, så var jeg her igjen.

Nå har min gode venn Thomas plaget meg med å fortelle meg hvor dårlig jeg er til å blogge, så da måtte jeg bare fikse på det.
De siste ukene/dagene (usikker) har det gått i skole, veldig greie dager i grunn, er storfornøyd med klassen! Super gjeng. Trodde aldri jeg kom til å bli vant til alt det nye som følger med skolestart, men nå, tja, er jeg for så vidt blitt passe vant til det, og syns det er greit kjekt på skolen! Selvfølgelig kjekkere med helg, men tror poenget mitt kommer frem uansett.. 
Akkurat nå sitter jeg og koser meg gløgg ihjel med Harry Potter - Chamber of Secrets, en bolle med chips og COLA... Har tenkt på Harry Potter, Ninja Turtles og Svampebob i hele dag, måtte slå til med én av tingene! HEH!

Happehtime! FØLER MEG SLIK I DAG!
 (fornøyd nå THOMAS?) 
det er nå i allefall jeg! wiho 

20.08.2012

Første skoledag over. Gikk veldig bra! Var skikkelig nervøs på veien og sånn! Men det gikk over så fort som jeg kom inn i klasserommet! Læreren var veldig hyggelig, så det var jo bonus! Ingen i klassen kjente hverandre fra før heller, og det er jo gjerne like greit! Blir spennende å se hvordan det går videre resten av skoleåret! Har en veldig rolig start denne uken, i morgen skal jeg på skolen kl.9.00, ha en samtale og litt omvisning, og så drar jeg hjem rett etter det! Og onsdag får jeg fri! Ellers liker jeg veldig godt timeplanet og så videre! Nå skal jeg fylle ut litt informasjon og sånt, før jeg setter meg ned for å nyte stillheten her hjemme! Snakkes!

Skal kose meg med litt Cosmopolitan, tenker jeg!

Lazy dayz

Orker ikke gjøre noenting idag, sitter iført kosedress og er egentlig klar for enda en powernap, men må snart få den døgnrytmen til å fungere litt bedre, nå som det bare er 2 dager til skolen begynner igjen! Skulle prøve meg på å tegne noe i sted, noe som ikke fungerer så bra for meg når jeg er trøtt, endte opp med å omtrent ha latterkrampe av resultatet, rett og slett fordi den så skikkelig teit ut! Dere får se...
- Kos dere videre idag! 

Nice outfit eller? DEILIG i allefall!


Hahahaha! FIN eller? Må si jeg er skikkelig skikkelig stolt over denne heer jaa! Ser ut som en... ja... Stygg var den i allefall ♥

Temporary

Har fått en midlertidig header, den er gammel, men jeg endte opp med å ikke helt like resultatet på den nye! Så dette får gå bra en stund fremover! Designet syns jeg var veldig fint og enkelt! Link til bloggen til hun som har laget det ligger i menyen på siden! 
Ellers tenkte jeg å snart ta meg en powernap, og se litt på Gossip Girl! -Ha en fin fredagskveld videre! 

Image and video hosting by TinyPic
Trøtt? MMja! 

Bloggen er under oppussing!

DET KOMMER TIL Å VÆRE LITT ROT EN STUND NÅ FREMOVER, IMENS JEG FIKSER PÅ DESIGN OG FIKSER NY/GAMMEL HEADER! 
BE RIGHT BACK, LOVELIES! ♥  

I Love This Furry CreatureKommer ikke over hvor glad jeg er i klumpen min, 7 år med verdens nydeligste skapning!
Nyvasket, kry og fin! Nå skal jeg kose videre med bollen jeg! Så snakkes vi! Tredje innlegget i dag! WOW!
Å! Forresten, så har jeg fått utsikt ut vinduet mitt! Det har alltid vært en sykkelbod rett utenfor vinduet mitt,
noe som har gjort at jeg ikke har kunnet sett noe ut, eller i det heletatt fått dagslys inn!

I'm Lovin' It ♥


Min hverdags look


Slik pleier jeg å gå sminket på øynene om dagene! Syns det er en veldig fin look!
Jeg bruker først øyenskygge basen min, før jeg legger en gullfarget øyenskygge over hele øyelokket.
Deretter tar jeg en mørk gråbrunfarge ytterst på øyelokket og blander det inn til jeg får ønsket resultat!
Jeg bruker hvit eyeliner innerst på øyet og i vannlinjen! Og under vannlinjen bruker jeg først en turkis farge ytterst og en limegrønn
øyenskygge innerst (dette drar frem fargene i øyene mine).. Jeg syns dette er en utrolig fin look, med en liten dæsj av farger
som passer til sommertiden - må nok finne meg en ny look nå som høsten hvert øyeblikk er her! Men det får komme etterhvert!
Håper du likte looken, for den som lurer brukte jeg Isadora paletten min og Elf paletten min for å lage dette! 
Isadora paletten er en veldig liten trio med gullfargen jeg brukte, turkisfargen jeg brukte, og en lilla farge! Den kan man få kjøpt på alle mulige butikker,
som for eksempel Cubus, Lindex eller Kicks! Elf paletten min kjøpte jeg på eyeslipsface sin nettside, det er en palett med 100 øyenskygge farger! 
Elsker den, og anbefaler den virkelig! Utrolig billig!
-Hva syns du om denne makeup looken? ♥ 

 

Comeback

Wow! Lenge siden sist! 
Tok ikke så mange bilder når jeg var vekkreist, altså, rettere sagt ingen bilder! Men det var en utrolig koselig tur, først sørlandet og deretter Sverige! Hjemover ble det en litt(veldig) lang biltur, "bare" 17 timer fra vi reiste fra Seläter camping -- til vi stupte i sengen hjemme i Bergen. Igjennom ca. 2 uker har vi -- Shoppet, sett på sandvolleyball turnering(?), flydd i helikopter, spilt minigolf, shoppet, shoppet og shoppet! Første uken på sørlandet, ble det litt for mye shopping, rett og slett fordi vi ikke helt visste hva vi skulle finne på ellers! Så når vi da kom til Sverige, hvor vi virkelig skulle handle, var vi så ekstremt lei, at det ikke var noe gøy å gå i butikker lenger, fantastic! 

Nå slapper jeg av på et nyryddet rom med Gossip Girl, av alle ting! Det var nemlig ikke forventet at jeg skulle ta meg til å begynne å se på det! Men det gjorde jeg altså, og noe som overrasket meg veldig, var at jeg likte det faktisk veldig godt! Gøy med en ny serie å se på da! 


Helikopter turen vår! Dritgøy! 


Hytten der meg og Celine bodde for oss selv! Ye!

Vi så veldig mye på Glee. En hel sesong faktisk! Hadde en herlig tur, masse minner! 
- Hva har du gjort i sommer? 

Nettcafé

Nå sitter meg og Celine på nettcafé her i Farsund.. Koselig liten plass, har bestilt oss en kakao, og så skal vi sjekke opp i plasser å overnatte når vi skal til Sverige neste uke! Blir nok ikke noen aktivitet her på bloggen på en stund, er ikke nett i hytten vi bor i, så det blir veldig sjeldent blogging når jeg er her! 

Snakkes! 

Flink.. Nei

Ja, så var det jeg som skulle rydde rommet og pakke og alt! Endte opp med å fyre i gang sjokoladefontenen, og spise sjokolade og frukt - flink! Holder på å legge frem det jeg skal ha med meg nå, trøtt som jeg er, ehe! Men før jeg begynner for fullt med å pakke, så må jeg vaske sjokoladefontenen, jaja, latheten slår tilbake! I morgen blir jeg nødt til å sy litt, skal sy en vest og en genser, muligens en shorts også! Masse å gjøre, før jeg reiser med denne skjønningen her : 

Dagens antrekk og mobilblogging

Kom nettopp hjem! Har vært i byn hos mamma og hentet ting jeg skal ha med til Farsund! Reiser lørdag eller søndag, med Celine! Nå tenkte jeg å ta en ryddings på rommet mitt sånn at det er gjort!

Veldig dårlig bilde i dag også, mobil bilder er fint da! Men nå får jeg ta til å begynne å rydde, ser ut som om rommet mitt har blitt bombet.....

Noen Innkjøp!

Da hadde jeg endelig fått tatt noen bilder av innkjøpene, eller, jeg tok ikke bilder av alt, men dagens antrekk - som var nytt alt sammen, og så en bukse jeg har kjøpt (elsker den).. Jeg skal ta bilder av resten en annen dag, når jeg har tid, akkurat nå skal jeg bort å bake sjokoladeboller, med Celine, så jeg må gå!
Må dessverre advare om at bildene er skikkelig dårlig i og med at jeg ikke er på min egen pc, så jeg får ikke redigert de, og jeg prøvde å gjøre det litt raskt så de ble litt skurrete! (ikke så lett å ta bilde av seg selv).. Ignorer min merkelige fot på siste bilde! .... Står litt i pissevinkel!

Lang dag

Kom nettopp hjem fra shopping spree med Anne Marie!
Har kjøpt masse nytt, kjempe fornøyd med innkjøpet! Senere skal vi ut å handle inn til å bake Soloboller, nam! Kan kanskje ta noen bilder av innkjøpene senere? Var på Venezia i dag, verdens beste rundstykker og pizza, ÅH. Men vi snakkes i alle fall, skal som sagt prøve å få tatt bildene i løpet av kvelden eller morgendagen!

 
Tilfeldig gammelt bilde, fordi jeg savner det blonde håret mitt!

Update necessary!

I og med at det er så lenge siden sist, tenkte jeg at en oppdatering var en grei ting å begynne med! I det siste har jeg : 

1. Blitt ferdig med ungdomsskolen. (endelig)
2. Kommet inn på skolen og linjen jeg ville!
3. Klippet av 15cm av håret mitt! 
4. Fylt 16 år.
5. Pusset opp rommet mitt! 

Ja, det er jo litt av det som har skjedd i det siste, tydelig, ikke noe spennende i det heletatt, bare normale ting! SÅ..

 Sweet-16-in-nyc_largeJadda! (Fordi jeg er tom for bilder og klokken er 6 om morningen)... Men det passer jo LITT inn her da, i og med at jeg skrev jeg fylte 16! (Smart)... ♥

Lenge siden, jeg vet!

Ja, nå er det utrolig lenge siden sist. Forrige post var vel i mai en gang. Jeg aner ikke hvorfor jeg i dag, bestemte meg for å skrive et innlegg, antageligvis fordi jeg ikke har spesielt mye å gjøre på i dag. Men jeg har faktisk savnet å blogge litt. Har lyst å begynne på'an igjen, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få det til, for ikke å snakke om hva jeg skal blogge om! Hjelp? 

 
God sommer forresten! ♥This is me

♥ MY INNER SELF ♥

Photoshoot med Vader

Var å babet meg sammen med Vader her.. Syns det ble mangen fine bilder av det.

Image and video hosting by TinyPic

21.05.2012

Dagen i dag, burde egentlig gått til å øve på matteeksamen, men i steden gikk den i kino og kos på byen med skjønneste Celine! Veldig koselig, vi så en film som het The Raven, syns den var veldig bra, er nok ikke for alle, men etter min smak på film, var den veldig god! Akkurat nå, sitter jeg og prøver å øve, men det eneste jeg har lyst til nå, er å brenne matteboken... Tror jeg burde legge meg, egentlig. Så får det rett og slett gå som det går i morgen, haha... Noen andre som kom opp i matte?
Makeup look

I dag gikk det i en fin gullfarge over hele øyelokket, og over en brun/kobber aktig farge. Fargene ble veldig dårlig når jeg tok bildet, så derfor redigerte jeg bildene. Ville ikke synes uansett! 
Nå sitter jeg her og lurer på om jeg skal hoppe inn i jogge dressen og slapp'an, blir vel til at jeg gjør det etterhvert uansett!  

Dagens antrekk

Kjole/Indiska - Strikkegenser/Kappahl - Veske/Vintage - Hodebånd/Vintage 

Hva syns du?

Modern Family

Elsker denne serien! Nå har jeg krøllet meg inn et teppe og ser på denne herlige serien! Har vært syk lenge nå, så håper jeg er friskere i morgen, så jeg får nyte dagen!
Hva syns du om denne serien, har du sett den?

Ukens Favoritter - Sanger

   

Den siste her, er nok den jeg liker best altså, helt herlig. Det er helt sikkert mange fler sanger som er favoritter, men jeg orket ikke å finne flere i dag!
Lurte på å fortsette med ukens favoritter, innenfor forskjellige kategorier. Som for eksempel sanger, bilder, klær osv. Høres det bra ut?

INSPO : STYLEVeldig varierende stil her, mye fint som jeg gjerne ville hatt i klesskapet. Problemet mitt er at jeg har masse klær i klesskapet jeg bare ønsker jeg turde å gå med, men dessverre er det ikke alltid sånn at man har selvtilliten til å gjøre enkelte ting, selv om det er så enkelt som å gå med et klesplagg som skiller seg littegrann ut. Nå for tiden driver jeg å leiter etter noe å kalle "min stil", har jeg egentlig noen spesiell stil? Selv føler jeg at jeg liker nesten alt, kan gå i fra chill ,rocka og søt til klassisk, vanskelig å helt finne ut hva man liker mest av alt. Og i tillegg så ligger det jo noe i det å finne den stilen som passer deg best. Ahh, så vanskelig det skal være! .... Kanskje jeg skal legge ut litt bilder av klær jeg går med, og få hjelp til hva som passer meg best?

 

Fint

Arh, livet er så fint nå, feber og kjempe sår hals - herlig.... -.-
Heldigvis har feberen roet seg nå da, så jeg satser på at den er vekke i morgen! Nå skal jeg nyte noen episoder med The Vampire Diaries i verdens beste seng og bare fortsette sånn som jeg har gjort i hele dag ( ligge på sengen )... I morgen får jeg besøk av Elin Maria, vi skal ha paranormal activity maraton, badass (neida,joda)..


HEIIIDSSSS
 

INSPO : HAIR


Aah, har såå lyst å dip dye håret mitt, men vet ikke om jeg tør, får se, kanskje jeg gjør det en dag! ♥

Cool

Tenkte bare å fortelle at bildene på bloggen, kommer til å se litt rotete ut i og med at det er en annen størrelse på innleggsrutene, og bildene mine alltid har vært i 800px, nå må jeg sikkert ha dem ned i 500-600px.  
//WeHeartit
Mye av tiden min går til å se på bilder med forskjellige makeup looks på for eksempel Weheartit eller videoer på youtube.
Det var egentlig ikke noe poeng i dette innlegget! Men bare sånn til opplysning - så kommer det til å være litt sånne usaklige bilder av sminke osv.
når jeg selv ikke har noen bilder å dele!  Men nå avslutter vi dette innlegget, sånn siden det er uten noen som helst mening..... 

 

10.05.2012

I dag har mamma bursdag, så da ville jeg bare si GRATULERER med dagen til verdens beste mamma! Vi har kost oss masse med pizza og besøk av brødrene! Nå blir det snart is og bær! ♥

Skjønneste mamms!

 

Nytt design

Heisann, da har jeg lagt inn et nytt design, veldig fornøyd. Dette er det denne bloggeren HER som har laget. - Hva syns du? 

Bare et lite inspirasjonsbilde, hadde ikke noen bilder nå. Tenkte jeg skulle lage et innlegg med inspirasjonsbilder en dag. Får se!

 

Ny tegning

Legger ut bilde av noe jeg lagde for noen dager siden, ehm, den er ikke helt ferdig, har ikke jobbet mer på den enda.. Kameraet gikk tom for strøm i det jeg skulle til å ta bilde, så det blir webcam bilder! Men det får rett og slett duge, kan prøve å få lagt inn ordentlige i morgen, om jeg får tid til det før jeg reiser! ♥ Reiser i Øygarden med Celine i morgen, kommer hjem på søndag! Blir kos!


Den er ikke kjempebra, men jeg er ganske fornøyd så langt, fortsatt litt å jobbe med! Men så kan man desverre ikke se det skikkelig godt her da! ♥

 

Enda ett forsøk

(ikke så fornøyd med nesen).. Enda et forsøk da, vet ikke helt jeg - så et bilde på facebook (sikkert flere som har sett det), jeg fikk i alle fall lyst å prøve meg på det! 

Blir selvfølgelig ikke like bra, men så er ikke jeg veldig flink heller. Men det var gøy å prøve seg på denne! - Hva syns du? ♥

Resultat på gårsdagens forsøk

Her har jeg brukt svarteblonder, som et slags "maskerade look"! Det var et forsøk på en look Michelle Phan(sminkeguruen min) har gjort. Skal forsøke på et annet også, men jeg har desverre ikke utstyret til å gjøre det ennå. Er utrolig glad i å sminke både meg selv og andre, rett og slett fordi jeg syns det er så stilig hvordan man kan se ut som en helt annen en seg selv. Redigeringen har jeg gjort i photoshop lightroom (anbefales) og jeg har for det meste brukt noe som heter "aged photo" og så har jeg bare fikset på grovheten og slikt. Det siste bildet var altså gjort slik at det skulle se litt gammelt ut! ♥
Så, hva syns du om det? Skal jeg legge ut flere looks? 

Sneak Peak

Heisann! Dagen så langt har gått ut på å være med Anne og Celine, på senteret. Har kjøpt inn noe småting, så jeg skal gjøre et lite forsøk etterpå. Legger ut bilder av det ferdige resultatet senere! 
God lunchhh

Lagde meg en god lunch når jeg kom hjem i dag! Eggerøre -med ost, på ristet brød, i tillegg til gulrøtter og paprika med rømme, på siden! ♥ YumI dag skal jeg ha en liten kosekveld med jentene mine Anne Marie og Celine, vi skal nok se film og bestille noe pizza. Blir koselig ♥

Lenge siden igjen jo

Veldig lenge siden sist, i think. 
For øyeblikket, sitter jeg og jobber med muntlig eksamen. Jeg kom opp i spansk, fml. På et vis var det bra, siden jeg har superdårlig spansk karakter og får bygget den litt opp, i og med at oppgaven var veldig enkel. på en måte en oppgave man fikk i 8. klasse! Så jeg var veldig glad for at Chantal trakk den oppgaven, til oss som skulle opp i spansk.

Jeg tenkte egentlig jeg bare kunne gi lyd fra meg, og si at jeg lever! 

♥ Ah, elsker stemmen hans ♥

American Reunion

Halloen dere! Jeg har meldt meg på konkurransen på blogg.no om å vinne American Reunion kinobilletter!
Hadde vært gøy å vinne billettene, elsker American Pie filmene, tenkte jeg skulle dra å se den på mandag, og hvor supert hadde det ikke vært da?
Kommer til å se den uansett, synes den så kjempe gøy ut, og den skuffer helt sikkert ikke! 

reunionvinn

Trøtt pike

Halloen.. Da satt jeg her igjen ja.. 
Var litt merkelig å komme innpå til nytt design på selve blogg.no.. Syns det var snålt, helt greit, men jeg hadde ingenting imot det gamle!
Skulle kanskje på kino i dag, men det ble ikke noe av, så det kan hende det blir på søndag i steden (kommer litt an på)..
Idag har jeg ikke gjort spesielt mye i grunn, fikk besøk av Celine J. i dag tidlig kl.11! Hun kom og vekket meg (sovnet ikke før kl.7).. Kan helt ærlig si jeg var stuptrøtt og det er jeg enda.
Forundrer meg at jeg ikke har sovnet i løpet av dagen.. Hmhm, kjedelig innlegg yaoo (kuljeg).. Har så fantastisk mye å meddele idag, det er helt vilt... Men jeg fortsetter med det jeg gjorde
glane på pc-skjermen, med "A Real Hero" i bakgrunnen.. Såkuljeger!

 //KULITRYNÆ//KJEDSOMHET MAAAEEEN

05.apr.2012

Satt og spilte Robinson, akkurat bygget huset mitt skaffet meg en ballong og sånn shit.. ;


Så bare klikket det, helt utav det blå... Og så gikk pcen utav spillet og jeg bare ;

Var trist en stund og sånn ; 


Men så bare tenkte jeg - ;

: To hell with Robinson - Go Batman, og så bare ;


Hyllet jeg Batman en liten stund, og så var jeg over mitt store tap av Robinson... ♥lovelove♥

02.apr.2012

Hallao.. Nå sitter jeg og gjør omtrent det samme som i går, slapper av! Har fortsatt besøk av Simon, og vi har i grunn bare vært ute en tur med Bolla, til butikken og slappet av hjemme.. Vet ikke hva vi finner på senere, men blir vel litt spilling og slikt.. I morgen skal jeg til frisøren, skal ta bilde av resultatet, før/etter bilde! Gleder meg! ♥


Snakkes daaa

02.apr.2012

Halloen. I dag har vært en veldig slapp dag, deilig! Har lagd pannekaker til frokost med Celine, slasket rundt i daffedressen, spilt og sett på film! Bare mesket meg på sofaen! Resten av natten(mehe) skal jeg egentlig bare fortsette å ligge på sofaen, kan virkelig føle at det er ferie nå -Fantastisk- 
01.apr.2012

Har vært på koselig besøk hos skjønningen Celine, sammen med Anne Marie og Sofie! Vi så film, slappet, spiste pizza, og gikk på tur på butikken, noe som ikke var fullt så kjekt, i og med at jeg gikk i en strikkegenser og strømpebukse uten jakke, for det var ikke så veldig kaldt når vi kom ut, men det endte i snøstorm og jeg ble kliss klass og kald, olykke! Dette fulgte også da med allergi anfall når vi kom i hus igjen, fordi jeg søkte varmen hos en kattepus jeg ikke tålte særlig bra! ♥ Tommel opp for lykken min! 
I morgen får jeg besøk av Simon i think, vi skal game and stuff.. Kult, snakkes!


Fordi jeg nå ser ut som en sjøløve med krøller :-) 

Videoblogg - Rommet mitt

Heisann! Tenkte jeg skulle forsøke å lage en video av rommet mitt, første gang jeg har gjort det så -BeNice-.. Det   ble veldig mørkt på videoen, så jeg skal forsøke igjen en annen gang når det er lysere, og rommet er helt ferdig!   

Hva syns du om rommet? ♥

Kosedag med verdens beste

Heihå! 
Dagen i dag har vært utrolig koselig! Fikk besøk av to søte jenter som fikk se det ny oppussede rommet mitt for første gang, etterfulgt av en tur ut på byen.. Der vi skulle spise, men til slutt fant ut av at vi skulle dra på danmarksplass, siden det var så fullt overalt! Var kjempe koselig, spiste på en søt liten peppes, litt langt i fra alt, hehe, før det bar på butikken, der vi endte opp med MASSE frukt og sjokolade! Så ble det kos på mitt nye rom, med frukt dyppet i smeltet sjokolade, virkelig himmelsk må jeg si.. Nå har jentene dratt hjem, og jeg ligger igjen på sengen, stappet og kvalm, med en liten pusekatt på sengekanten! 
Tenkte jeg kunne tatt noen bilder av det nye rommet i morgen, begynner å bli ganske fornøyd nå! ♥ loveit 

One of these nights

Tja, hva kan man si? 
Tror de fleste har hatt en av de nettene, der du bare ligger der, ser i taket, snur deg, om igjen og om igjen i håp om å få sove.. Jeg vet i alle fall hvordan det er..

Jeg....Vil.....Sove.... NÅ!  Kan det være såå sinnsykt vanskelig?

Noen gang hatt en av de nettene? 

CupcakeYou Could Be Happy....


... but you weren't happy the day I watched you go

love this! 

KONY 2012

Utrolig rørende film.. Ble rett ut ganske paff når jeg så denne her, og jeg må si jeg syns det er verdt de 30 minuttene man bruker på å se den.. Jeg så den 2 ganger selv.. Og jeg tror jeg skal skaffe meg noen armbånd, t-skjorter osv. Syns det er så fantastisk bra at den har klart å gå ifra rundt 8000 visninger i går til 7 000 000 i dag..
Helt seriøst, se den! Den er virkelig verdt 30 min av dagen.. ♥ 

Nattis

Sent å lalle nå, I Know! Men får vel nyte siste del av vinterferien så godt jeg kan! Har nå hatt en koselig dag i dag! Inneholdt jordbær, sjokoladefondue, is, veeldig godt mat og ja.. en ekstrem krampe som førte til hyperventilering og litt sånn smerte, men ja, alt i alt - en fin dag! Ikke noe nytt.


Sminkefritt tryne og sånt, satser på at dere bryr dere like lite som meg om det!

Sanger

 

 

 

 

Aah, som jeg digger denne sangen, det er ikke så lenge siden jeg så filmen "Burlesque" første gang... Og har ikke blitt lei noen av sangen i den filmen enda. Har også leitet etter Burlesque kurs her i Bergen.. Syns den typen dans er stilig og har likt det siden jeg først så det, og etter jeg så denne filmen, likte jeg det bare mer! 
De fleste sangene er ganske rolige sanger, som jeg syns er deilig å sove til ♥♥ Lenge leve sovedyr! ♥♥

I've Got An Angel

En av favorittene mine, den er gammel, men uansett... Utrolig avslappende og behagelig å høre på ♥ 
Skal legge ut en liste senere med noen av sangene jeg hører på for tiden! Eller de rolige sangene jeg hører på da! 

22.feb.2012

Heiå, da var jeg her igjen, foran pc-skjermen, på blogg.no. Sånn mest fordi jeg ikke har noe særlig å gjøre akkurat nå.
Og fordi det var litt lenge siden sist! Skal snart møte Celine, så drar vi til åsane, vet ikke hva vi finner på, skal levere et brev, det er det eneste jeg vet så langt. Tar oss kanskje en kebab, haha... Cool story? I knøw!
Så ja, det skal jeg today. Har vært hjemme idag , og da så jeg en film jeg har hatt lyst å se en stund, har hatt lyst å se den badly også! Og det var altså "The Woman In Black".. Ganske spennende film, er verdt å se for de som liker skrekkfilmer sånn som meg! Men nå drar meg og Celine, så vi får snakkes!Slapp dag

Halloen, har vært syk i dag, bare lagt på sofaen og sett på film spilt endel red dead redemption! Etter å ha drømt meg litt vekk i charlie og sjokoladefabrikken, fikk jeg dødslyst på noe snop.. Is, sjokolade og i grunn mye annet, så klarte jeg å dra meg selv ut på den daglige turen med bollen (og Celine da), og vi endte opp på Rema1000. Hvor jeg endte opp med min ¡All time favourite ice cream, "dream-mint og sjokolade"! Endte også opp med jordbær som senere ble dyppet i sjokoladefondue som Celine tok med bort til meg! Fikk oss en god latter med alt sølet som hørte med i dyppingen! :)

Nå slappes det godt av her i sofaen igjen sammen med en sovende bolle, et glass cola og is... Her skal det games videre utover! I <3 red dead redemption :))

Så valgte vi to fine bilder av en bolle med sovesveis og et bilde av meg selv der jeg som vanlig tar meg sykt "godt" ut. Jeg valgte dette fordi jeg så mer ut som et vanlig piggsvin, enn sånn jeg ser ut akkurat nå/et flatt piggsvin! (we all know that's not right, ain't supposed to look like that)! Til mitt forsvar, jeg er syk, har lov til å se litt jævlig ut! Snakkes før maset mitt tar helt av! ;))

13.feb.2012

Da satt jeg her igjen da.. Etter ca. 1 times tur med Bollen. Skal sette på litt 90210, som vanlig.. Så vi snakkes!Satt og så igjennom gamle bilder i sted, fant dette fra sommeren på Røros! Savner det masse, savner også kreket på bildet her! ♥ Gleder meg til sommer og sol, er iskaldt og is på bakken ute nå.. Æsj..

Noen andre som ser fram til sommeren nå? ♥ Eller i det minste til våren kommer, når is og kulde forsvinner! 

12.feb.2012

Hey.. Tenkte bare å titte innom bloggen en tur før det blir lallings på meg. 
Har gått tur med Bollen i dag, som jeg nevnte tidligere, og så har jeg badet hun og pusset tennene hennes, så nå er hun ren og pen.. Lukter godt til en forandring! Jeg sitter bare å slapper av før skolen i morgen, med litt 90210 ♥ Og lillegull ligger og snorker ved siden av meg, som hun vanligvis pleier å gjøre. Er stuptrøtt nå, gleder meg til å sove!Headeren jeg lagde til Pia! Trykk på bildet for å komme til Pia sin blogg! ♥

Morsdag

Halloen! 
 I dag er det jo morsdag, som de fleste helt sikkert er klar over. Så jeg vil bare hilse min mamma og si - Gratulerer sååå masse med morsdagen! Jeg håper du får en strålende dag og at du er klar over at du er den beste mammaen i verden og at du betyr såå mye for meg! Kan fortelle alt til deg og det gjør jeg også! Super glad i deg! ♥
Verdens fineste mamma ♥

God natt da

Sitter nå og ser på en av mine favoritter, "the notebook". Absolutt en av de søteste filmene som finnes! Og at Ryan Gosling er med, gjør jo absolutt ingenting det heller! Haha!

Det nederste bildet her, er bare så søtt! Tror alle som har sett "the notebook" skjønner hva de mener med det som står! God natt ;)

Red Sting


Omnom ♥

Rommet mitt i bilder

Ja.. Der var da rommet mitt, med små markerte viktigheter i rommet (haha).. Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på, ta en tur med bollen, sette på en av de markerte "ringenes herre", neh jeg vet ikke! ♥

 ++ hvis du kommer innpå bloggen igjennom link... trykk heller HER! Hvis ikke ser det så sløkket ut uten det ordentlige designet!

Jentekos

Heei! Mobilblogging er snasent!!! Akkurat nå sitter jeg og nyter et glass cola, etter en finfin tur i byen med jentene mine! Vi var på teater, så ulverock! Vekket barneminner kan man si! Helge Jordahl sin stemme, tror jeg dør, den er så fet!

Etter teateret dro vi på heaven café og tok oss en kakao! Hentet også en pakke jeg bestilte for to dager siden! Gikk drit fort, kjøpte ny piercing, en linseeske med bamser på og noen svarte linser! Woop...

Men da snakkes vi! For nå skal jeg se "luftslottet som sprengtes" i'm Cool!

Kino

Hei.. I dag har klassen vært på kino! Vi så den nye mission impossible, veldig spennende film, likte den! ♥ Den er verdt å se, mener jeg!  Akkurat nå er jeg bare hjemme. Bestemor skal på gjenoppbygning på Midtbygda i morgen tidlig før jeg kommer hjem fra skolen, så jeg vil være hjemme med hun i dag.

 Morgendagens planer er sykehuset. Og så langt vet jeg ikke hva ellers. Nå skal jeg vel snart bestille noe mat til meg og brødrene, men først - så må jeg ut med bollo! Hun piper på meg! SÅ, snakkes! Så får vi ta et sånt fint bilde, som jeg er heftig lei av... Fordi jeg ikke har noe annet å tilby i dag desverre..  ♥

Herlig gjensynÅåårh, hun er så deilig! Gud som jeg elsker henne! Hun har bare verdens beste hundepersonlighet, og er alltid så glad når jeg kommer hjem igjen fra mamma. Hun sitter på stumpen sin som et menneske og smiler med tennene når hun er glad. Som for eksempel når jeg kommer hjem. ♥ Blir så glad av å se henne igjen, savner hun så fælt når jeg er vekke! Nå ligger hun fint og sover ved siden av meg, lager søte snorkelyder når hun sover! 

Men nå må jeg prøve å få øvd pittelitt på matteprøven i morgen.... ♥

Hahahahaha

Tenkte å dele denne vakre videoen her.. Bare fordi Thomas ikke vil at jeg skal dele den :)  Så, here you go.

 

Dette syns jeg var litt gøy... (thomas er han som dukker opp først i videoen)... You've got some great moves altsååå!!! 

Long time no see

Ehm.. Hei!

Det var jo en stund siden sist jeg blogget nå.
Oho... Har hatt mye å tenke på i det siste, den eneste grunnen til at det ikke har vært noen spor etter meg her på bloggen. Heh!

Akkurat nå, slapper jeg bare av, tenkte å sette på 90210, har feiret min bror sin bursdag i dag, bakt kake til han og gitt han verdens kuleste gave - en pakke med tyggis, 4 q-tips, 4 antibac servietter, litt dopapir og en lapp der det stod at han ikke fikk noen annen gave enn kaken idag! Det syns jeg var en fin gave altså! Og av Petter (min andre bror), fikk han en pakke med corn flakes, en glass cola og ett kort(med litt penger) - der det sto " TJUÆ TRE, BITCH!" med en fin tegning av en pukkelrygg mann som viste finger! Vi er bare de beste hermanoene! (lolz)... 

Alt i alt, en hyggelig dag! Nå skal jeg prøve å løse Albert Einstein's gåte, før jeg ser 90210♥ Cool, snakkessss...s..s.s 
Typisk

Selvfølgelig, når jeg er flink jente, og våkner tidlig.. Så kommer ikke bussen og jeg ender opp med å sitte en time å vente på at den forhåpentlig vis dukket opp, men neida.. Måtte vente på neste buss og komme alt for sent til skolen... Supert -.- hah! Det er jo fredag den 13. idag også, da var det ikke så rart!

Pakking

Heyo, skal snart pakke nå! Så langt har jeg funnet fram morgendagens antrekk og spilt skyrim - gjorde en stor tabbe med å fullføre en av de/det største oppdraget i spillet - drepe hoved dragen, big mistake, har ikke kommet så forferdelig langt ennå akkurat... Men, fortsatt veldig mye å gjøre i spillet  så overlever... 

Gleder meg helt sykt nå, til å reise. Tror det blir skikkelig kjekt! Desverre kunne ikke Sofie være med likevel, men hey - vi skal kose oss! ♥ Og jeg har forresten ikke internett der ute, men skal prøve å ta litt bilder, og så blogger jeg når jeg kommer hjem! Snakkes ♥

GhostDancers


/bilder fra google / redigert selv ♥            When I Dance I feel more myself then any other time of the day.. 
♥ Hva syns du? Holder på å eksprimentere her...  

Dagens foto♥ Hva syns du? 

Dreams

A dreamer is one who can only find his way by moonlight,
and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
- Oscar Wilde 

Jente ~ tur

Heisann! Har hatt besøk av jentene som kom for å planlegge Jente~tur til helgen! Gleder meg masse! Tror det blir super koselig.. Vi skal ta bussen altså i 2 og en halv time på fredag etter skolen, hytten ligger litt utenfor hardanger! Det blir meg, Celine, Anne Marie, Pia og Sofie som reiser, i hvertfall som jeg vet om så langt! ♥  
Jeg har også nå, laget verdens "most beautiful♥" kollasj evah! Og den skal dere få se faktisk!

 
"THE BOSS - MEG ofc" fra venstre : Celine - Anne Marie- Pia - Sofie! ♥ Weey! 

EDIT : om dere kommer innpå bloggen igjennom link, så trykk heller innpå HER, for å komme til bloggen, for da kommer designet opp skikkelig, isteden for sånn det blir vist her innpå!! ;-) 
 Whatcha guys think dao? 

I går !

I går, var jeg med Anne Marie - utrolig koselig! 
Det virket vel kanskje som om det var noe skikkelig spennende, kult og unormalt jeg skulle fortelle dere, i forrige innlegg.. Men det var mer det at jeg ville følge med på filmen jeg så, ( som forresten søg)... Ehm, ja. 
Anyways, det var kjempe kos! Vi lagde smoothie (som dere kanskje forsto om dere så forrige innlegg), spilte "Little Big Planet", snakket og lo til vi fikk krampe i magen. 

Senere så jeg jo altså da, "Nærkontakt", etter det så jeg "Lake House", etter det "Sweet November" og etter det "Devil Wears Prada".... JA, jeg sovnet klokken 7 idag, og ble vekket av Anne Marie som ringte klokken 1,  halv 2 ?...
Totalt ødelagt døgnrytme, rart med det at jeg klarer å komme meg opp om morningen og dra på skolen, (wtf).. 

Yeah.... 

Nærkontakt

Halloen! Nå sitter jeg her og ser på "Nærkontakt". Jeg blogger om hva som har hendt i dag, senere! Må følge med på filmen ;-)

Smakebit av neste innlegg!

Mobil blogging!

Heyy! Mobilblogging her! Sitter med Mille, som har fått snop hun stresser med å tygge for øyeblikket.. Nå skal jeg spille skyrim, og fortsette med å prøve å hjelpe klumpen min å få ned snopen, hah! Hun er litt søt altså!

Snopen som har skylden i at Mille stresser!

Og klumpen som tok pause fra stresset fordi hun så seg selv :-) snakkes!!

05.jan.2012

Nå er jeg på siste cd-en min av sesong 1 i Prison Break, er blitt så avhengi, at jeg har glemt å spille skyrim... Hallo!? Går det an... Det blir vel det helgen går ut på da, skyrim og kanskje litt mer Prison Break! Sosial helg... 
Men jeg fortsetter på Prison Break... Og wordfeud da, selvfølgelig! ♥♥ ♥ ♥

 

04.jan.2012

Halloeen! Kom hjem for ca. 1 time siden. Og nå har jeg lagd meg mat og venter på Celinemoren! Så da, setter jeg på en episode Prison Break, og spiser ^^ Blogger kanskje senere! ME PREIKAST! 
Me gusta, smiley eggs! ♥

Tilbake, etter lang pause

Hei dere! Da var jeg tilbake, det tok veldig brått slutt en periode. Var rett og slett bare lat og trøtt. Følte for å bare legge meg slakt og sove hele tiden. Men nå er jeg tilbake, nytt design og satser på at jeg skal få til å blogge mye mer. 


Akkurat nå, ligger jeg på den lille søte sofaen min, og ser på Prison Break... Blitt helt avhengi, begynte å se på det, for 1-2 dager siden, har nesten sett hele sesong 1 ferdig.. Det er spennende da! 
 Har vel egentlig ikke tatt noe særlig med bilder heller... Tror jeg.. Må grave litt på minnekortet!
Tenkte forresten å lage en videoblogg.. Vet ikke helt om hva enda, sminkevideo, "rommet mitt" video, eller noe i den duren, om du har noe forslag, så må du bare legge igjen en kommentar! ;)

 Veldig random....  Men det eneste på minnekortet!  Nattiiii! ♥♥

Tentamen

Heiaa, nå har jeg norsk tentamen, skal skrive om et speil, elns... Er virkelig ikke lett å skrive om et speil på over 2 sider -.- But, gotta do it ... Jaja, går fint det! Senere kommer Celinemoren, som sagt, og vi stikker på Metro i kveld!
Så blir det en kos dag på skolen i morgen, med "slå ut håret" et opplegg på skolen vår!Prekast ! ♥ ♥ ♥

Hallooo

Nå har jeg pyntet ferdig til jul og sett Tarzan.. Så sykt badass.. Vet ikke hva jeg skal gjøre nå, bake pepperkaker kanskje, eler se cakeboss, siden jeg finner på så mye kult.. 
Var forresten hos frisøren i går også, stripet mørke striper og bleket etterveksten! ♥ Ehm, såå... 
I morgen blir det Christmas Night med Celinemor, og så skal hun sove hos meg til Tirsdag! Nå kom mamma og tottoen nettopp hjem med juletre, jeg ville ikke se det, så ble ikke med å finne et... Jeg skal nemlig aldri se juletreet før morgenen på julaften, helt uaktuelt å se det før! Så, sånn er det...  

 
Siden alle ser så najs ut ♥

18.des.2011

Heei, påtide med oppdatering? Muligens... 
I går, hadde jeg "nisse-fest" med jentene! Veldig koselig, og senere fikk jeg besøk av Celine ♥ 
Nå sitter vi bare å slapper av her, med godis! SÅ, det er vel ikke mer å si enn det!

 

Hahah, snakkessss ♥

God natt

God natt ♥ 
På skolen

Heisann! Nå sitter jeg på skolen her, med Chantal! Vi har forbereding til engelsk tentamen nå, så vi får være på pc. ♥ Chantal er forresten kul, siden hun sier det.. Har ikke noe sjangs for å ta bilder nå, så da blir det bare et fint bilde av Chantal liksom, hun er jo kul, så må jo være med på bloggen liksom.
Nå skal jeg geeke meg litt på face, eller noe annet cool stuff.. Så me preikast senere!  Og forresten! Jeg blogget ikke i går fordi jeg kom hjem klokken 23.00 og så hadde jeg ikke nett når jeg kom hjem, kjipt!


Helene Hansen ♥

Natta

Titter innom her å sier natta jeg! Skal bare se ferdig en episode med Dexter, før jeg laller meg godt under dynen! ♥ 


Jeg har egentlig bare vært slapp i dag, har vært syk nå siden torsdag forrige uke, med influensa. Så denne helgen har jeg bare lagt på min søte lille sofa og sett to sesonger med Dexter og hatt sykebesøk av søte jenten min Celine, som kom med julesnop og chips til meg ♥ 

I morgen blir en stappet dag, skal ha mattetentamen og så rett til byen hjem til mamma og så skal jeg på tegnekurs. Og da er jeg vel helt sikkert ikke hjemme før i 9 tiden.. Stress!

Har dere hatt en fin dag? Natta ♥


 

Litt smått, om meg da!

Tenkte jeg bare kunne ta litt smått om meg. Det er vel kanskje vanlig å gjøre når man har ny blogg? Tror jeg i hvert fall!


- Jeg heter altså Helene R. Hansen.

- Jeg kommer fra Bergen.

- Ble født 10. Juli 1996.

- Har katt og hund.

- Mine interesser må være ; dans, tegning, foto og musikk. ++

- Jeg må si at jeg gamer for mye, ikkje braa!

-  Har to piercinger, vil ha én til.

- Har et veldig godt bånd med brødrene mine, og er med de stortsett heletiden
om jeg er hos pappa!

- Jeg liker utrolig godt piano, kan høre på pianomusikk i evigheter, 
men jeg kan bare noen få sanger selv.

- Jeg går ikke på noe som helst form for trening lenger, ikkje bra!

- Har gått litt på Yoga, tror jeg muligens skal begynne igjen.

- Skal også begynne igjen på dansing, men venter til jeg ikke må begynne
midt i "semesteret" hvis dere skjønner.


Ja, jeg tror jeg gir meg der. Så blir kanskje, muligens, innlegget ikke så uintressant som jeg tror det kommer til å bli! Da vet dere litt smått om meg! Og så snakkes vi om litt ♥
Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg! Jeg har en annen blogg også, der kommer jeg bare til å blogge innimellom. Dette blir altså da den bloggen jeg kommer til å blogge fast og mest på. ♥ 

 


Jeg gleder meg til en ny start, med ett bedre bloggnavn! ♥